Aktuelle Foredrag

Mundtlig kommunikation

Gennem mange år har Mads Keiser arbejdet med effektiv mundtlig kommunikation for undervisere, HR-folk, talsmænd, tillidsfolk, konsulenter facilitatorer, ledere på alle niveauer, fest-taleren osv

Og alle har brug for at kunne tale offentligt. Hvad enten det drejer sig undervisning, en præsentation, et job-interview, sige noget højt på et møde, fremlægge et referat i en bogklub osv. Tale, så man kommer klart igennem – og blive både hørt og forstået.

Uanset hvad, så er det vigtigt at kunne præsentere ideer med overbevisning foran andre mennesker. Det er en kunnen, der kan læres. Og som man altid kan blive bedre til.

Det handler om at opbygge relation, finde sin stemme – og tale til både hjerne og hjerte. Og så er brugen af humor et virkelig effektivt kommunikationsmiddel.
Når det kommer til mundtlig kommunikation er Mads Keiser både håndværkeren med tusindvis af timer som foredragsholder, ordstyrer og underholder – og teoretikeren med uddannelser fra skuespillerskolen og journalisthøjskolen – og en Master i oplevelses-teori.

Og han øser gerne af alle de fif og tricks, do’s and don’ts som mange års erfaring har givet ham. Fra de unge år som gadeoptrædende med Peter Kær og Michael Carøe, til tiden som studievært og på Det kongelige Teater – og til de senere som en af Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere.

Kontakt Mads Keiser for mere information, ønsker eller bare en uforpligtende snak.

Kontakt mig

Skriv en besked, og jeg vender tilbage hurtigst muligt.