Mads Keiser

Foredrag


Herunder findes beskrivelser af de forskellige foredrag Mads Keiser for tiden kan bookes til.
Alt efter arrangementets karakter målretter Mads Keiser meget gerne sine foredrag. så de bliver mere relevante og dermed mere underholdende.
Spørgsmål “fra salen” er altid velkomne.

Han, Hun og Forskellen


Et virkelig underholdende foredrag om krigen mellem kønnene og den evige forskel på mænd og kvinder.
Kønskampen raser løs som aldrig før. Man let få man det indtryk, at de to køn aldrig har været længere fra hinanden. Men er det virkelig sådan? Måske er det tid til at kigge på det fra den humoristiske side. Og få grinet lidt af det hele.For hvorfor bliver mænd så sølle, når de er syge – og hvorfor lyver kvinder bedre end mænd?

Ødelægger testosteron mænds evne til at sortere vasketøj, og hvad er logikken i kvinders logik?
Hvad har penis-misundelse og kvinders humoristiske sans med hinanden at gøre?
Hvad er det for spørgsmål kvinder kan stille, som ingen mand kan svare på? Og hvorfor kan kvinder ikke holde på en hemmelighed?
Forventes det stadig, at mænd går sidst i redningsbåden? Er det dét, de tænker på, når de “ikke tænker på noget”?
Og i en tid hvor følelser slår alt, hvem er så efterhånden egentlig det stærke køn?
Hvad er fakta, hvad er fordomme – og hvad pokker siger videnskaben til det hele?

Han, Hun og Forskellen er garantien for det helt store grin, noget at tænker over og rigtig meget at tale om bagefter.
Både mænd og kvinder får kærligheden at føle, når Mads Keiser blander underholdning og alvor, så man genkender og griner af sin partner og – ikke mindst – sig selv.
Varighed: Fra 45 min til 90 min (90 min er inkl. pause.)

Humor på arbejdspladsen og andre festlige lejligheder


Et foredrag om arbejdsglæde og at bruge humor, der inkluderer – og om at se det sjove i hverdagens trummerum.
Aktiv brug af humor kan fuldstændig ændre stemningen på en arbejdsplads. Kommunikationen bliver bedre, det øger arbejdsglæden, giver nærvær, nedbringer sygefraværet. Det skaber kort sagt trivsel.

I hverdagens almindelighed og små irritationer gemmer sig masser af historier og gode grin. Og det gør der, fordi vi er mere ens end vi tror.

Vi har nemlig alle været på Laurits.com i arbejdstiden
Vi mener alle, at netop vores arbejdsindsats er større end gennesnittet
Vi har stort set alle et par nøgler liggende i en skuffe, som vi ikke aner hvad er til.
Og medicin i toiletskabet, vi egentlig ikke har brug for mere.
Vi har alle sagt “Hvad?” til en kollega, selv om vi godt hørte, hvad der blev sagt.
Og hvem har ikke været nødt til skrue ned for bilradioen, bare fordi vi skulle læse et vejskilt. Og lavet ‘sniffe-testen’, råbt af tv’et osv. osv.

Når grinet kommer af genkendelse, bliver humoren inkluderende, samlende. Vi er fælles om det sjove, fælles om det delte. Det “sætter” stemningen mellem mennesker, og det er forskellen på at grine sammen med nogle og grine af nogle.

Arbejdsglæde og humor på arbejdpladsen er grundkursus i hvordan man bruger humor effektivt, spækket med masser af sjove eksempler.
Et foredrag, der kombinerer både det faglige indhold og de gode grin.
Varighed: Fra 45 min til 75 min.

Oplevelse!


Et foredrag om oplevelsesøkonomi; Varm luft eller en virkelig god forretning?

I Oplevelse! gennemgår Mads Keiser – der har en master i oplevelses-teori fra Roskilde Universitet – oplevelsesøkonomiens ABZ.

Ligger lykken og gemmer sig i lugten af nyt køkken? Og kan man slå søm i en solnedgang?
Hvorfor kan man tage 15 kr for en flaske postevand? Og vil man virkelig betale ekstra for at plukke sine egne jordbær?
Har en mand en Webergril, fordi han gerne vil grille? Eller griller han, fordi han gerne vil være en mand med en Webergril?

Hvad ligger der bag de oplevelses-økonomiske begreber som autenticitet, transformation, brugerinddragelse og co-creation? Hvad definerer den gode og den virkelig dårlige oplevelse? Svar: Det drejer om følelser og mening og merværdi.

“Oplevelsesøkonomi” er tidens mode-ord – og det handler om alt fra livsstil, turisme og markedsføring af koncerter til branding og tilbud om identifikation.

Men hvad er det, hvad kan det, og hvor meget er kejserens nye klæder?
Varighed: 60-75 min.

Hvis de ler, så lytter de 


Et foredrag om kommunikation og brugen af humor

At humor er et særdeles effektivt kommunikations-middel er ingen hemmelighed – bare spørg reklamebranchen. Kan man få mennesker til at grine, kan man også få dem til at lytte – og derved bliver det nemmere at fremlægge nye ideer og komplicerede budskaber.

Når første grin falder, læner tilhørerne sig tilbage og lytter – og talerens skuldre falder ned på plads. Der er skabt relation. Tilhørere og taler vil hinanden noget. Nu kan der kommunikeres.

Det handler ikke om at fortælle vittigheder eller lege stand-up komiker, det handler om at finde sin stemme, at ‘synge med sit eget næb*

Men hvordan bruger man humor? Hvor går grænsen? Hvordan bliver hverdagens trivialiteter til underholdende historier? Hvordan bliver humoren mere ”personlig”? Og hvordan kan aktiv brug af humor dæmpe nervøsitet og gøre det mindre skræmmende at stille sig op og tale til en forsamling?

I et underholdende foredrag fortæller Mads Keiser om teori og teknikker, giver praktiske eksempler på ”god” og ”dårlig” humor, og løfter samtidigt sløret for flere “trick of the trade”.
’Hvis de ler – så lytter de’ er et foredrag, der giver meget at grine ad, noget at tænke over og en masse at tale om bagefter.
”Hvis de ler – så lytter de” er ideelt som underholdende ”ryste sammen-arrangement” og som inspiration til virksomheder og grupper i omstillingsprocesser.
Varighed: 45-60 min.

Kontakt mig

Skriv en besked, og jeg vender tilbage hurtigst muligt.